Bereik de perfecte kandidaten

Een persoon is geen opsomming van werkervaring en werk is meer dan een takenlijst. Wij kijken liever naar competenties, persoonlijkheid en organisatiecultuur. Zaken die mensen écht bewegen.

Je kunt bij ons terecht voor de branches zorg en onderwijs.

Ik wil meer weten over OOXOO!

Mooie belofte! Maar hoe doen jullie dat?

Enorm bereik in korte tijd

OOXOO de chatbot spreekt namens jouw organisatie binnen enkele dagen tientallen geschikte kandidaten binnen je regio, waarvan ca. 80% een contactmoment oplevert. Wij bereiken kandidaten op de kanalen waar ze zich thuis voelen en geven ze naast een soepel gesprek, ook inzicht in hun eigen persoonlijkheid en competenties.

Diepgaande analyse voor betere match

We verzamelen informatie over jouw organisatie en het gevraagde werk. We analyseren deze gegevens en maken een match. We gebruiken hiervoor onder andere onze in-house ontwikkelde Artificial Intelligence-oplossingen.

Zeer klantvriendelijke consultants helpen kandidaat en organisatie

Digitale middelen verbeteren je kansen, maar de persoonlijke touch is onmisbaar. Wij hebben jarenlange ervaring in de uitzend- en recruitmentbranche en zetten die zo nodig in om kandidaten en organisaties op excellente wijze te begeleiden.

Met OOXOO ben je binnen no time aan de slag

Kennismaking

We horen graag meer over je organisatie en de uitdagingen die je hebt. We vertellen je uiteraard ook graag meer over OOXOO.

Inzicht in organisatie, werk en doelgroep

Door gesprekken te voeren, vacatures te analyseren en testen af te nemen krijgen we meer inzicht én bereiden we het matchingsproces voor.

Start met matchen

We starten direct met de campagne, bevragen kandidaten en zetten onze tools in om een uitstekende match te vinden tussen je organisatie en de kandidaat.

Dat klinkt best ingewikkeld en ik heb eigenlijk nu personeel nodig...

Het in kaart brengen van een organisatie is gelukkig geen tijdrovend proces! Daarnaast kunnen we beginnen met het leveren van een aantal kandidaten op basis van informatie die we tot dan toe tot onze beschikking hebben. Zo werken we samen het matchingsproces beter uit én zijn er op korte termijn ook kandidaten beschikbaar.

Leveren jullie alleen kandidaten?

Dat antwoord is simpel: nee. Wij kunnen organisaties ook de digitale infrastructuur leveren achter OOXOO. Hierdoor ben je als organisatie in staat om snel en effectief de zoektocht naar nieuwe kandidaten te starten.

Werkt jullie aanpak?

Onze allereerste lokale test schetst eigenlijk het beste beeld: binnen 72 uur met 10 kandidaten in gesprek. En dat binnen één provincie. Deze kandidaten zijn stuk voor stuk geïnteresseerd om samen met ons passend werk te vinden. Dit laat zien dat kandidaten toe zijn aan een frisse blik op het sollicitatieproces.

Wat kun jij verwachten vanuit OOXOO?

Een jong bedrijf uit Breda, met twee (voormalig) huisartsen aan het roer. Gezamenlijk hebben wij meer dan 20 jaar ervaring in het bemiddelen en uitzenden van personeel in de zorg en het onderwijs. Een jong, vlot bedrijf mét ervaring.

OOXOO wil samen met jou werken aan de arbeidsmarkt van de toekomst! Hierbij gaan wij altijd uit van onze kernwaarden.

Wij komen graag in contact met je!

Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op!